1:1 coaching, workshops og udviklingsforløb indenfor

Stresshåndtering

Fra kaos til balance i arbejdslivet

Personligt lederskab

Teamudvikling

Samarbejde, kommunikation og arbejdsglæde

Jeg hjælper ledere og teams med at blive den bedste udgave af sig selv - og derigennem skabe bedre resultater og større balance.

Jeanette er coach, underviser og proceskonsulent med 18 års erfaring indenfor udvikling af ledere, specialister og teams i en række store og små virksomheder i Danmark. Hun er uddannet cand.merc. i Human Resource Management, ledelsescoach, integrativ psykoterapeut og mindfulness instruktør

Jeanette har gennem en periode kørt et ledelsesudviklingsforløb med alle ledere på Zealand Pharma, suppleret med 1:1 sparrings- og coachingsessioner med en del af lederne. Resultatet er tydeligt i form af, at samarbejdet mellem lederne på tværs af organisationen er blevet betydelig stærkere, tættere og med en større respekt for hinanden. For en forretning som vores er det kritisk, at alle kan arbejde sammen om et fælles mål med forståelse for hinandens kompetencer og fokus – og her har Jeanette bidraget betragteligt. Samtidig har Jeanettes evne til at skabe et fortroligt og konstruktivt rum til selv-udvikling og refleksion været værdsat hos mange af vores ledere, der alle er ambitiøse og hele tiden søger at blive bedre.

I forbindelse med vores fokus på at vores medarbejdere får det rigtige ”brændstof” til bedre at kunne agere i en præstationsorienteret virkelighed og tackle udfordringer, pres og livsfaser søsatte vi gå-hjem-møder om mental robusthedstræning, som Jeanette Hesthaven designede og faciliterede.

Disse inspirationsmøder gav os en fælles referenceramme for at italesætte og drøfte, hvordan vi har fokus på og arbejder med at sikre rammer, der kan understøtte medarbejdere i til tider pressede situationer. Jeanette bistod også de medarbejdere, som ønskede individuel sparring. Vi takker Jeanette for indsatsen, som hun bistod professionelt og overbevisende